Virksomhedsreferencer | Bettina Uma Knudsen

Da jeg, som leder, skulle finde en coach, der kunne hjælpe en af mine dygtige medarbejdere med nogle udfordringer, som hun tumlede med i nogle arbejdssituationer, fik jeg anbefalet Bettina varmt, af en af mine andre medarbejdere, der har været i et coaching forløb med Bettina for mere end 10 år siden. Jeg må sige, hverken min medarbejder eller jeg er blevet skuffede. Bettina er en meget kompetent sparringspartner for både leder og medarbejder. Hun har en skøn personlighed, der slår igennem både on-line (som vi har måtte bruge på grund af corona og afstand) og på tværs af kulturer. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg næste gang, hvor jeg har brug for en coach, uanset om det være sig personligt eller for virksomheden, så er Bettina den, jeg vil gå til som den første.”
Ida-Helene Brønner, Director of Sales Nordic & Benelux at NLC A/S Official licensing agency for Warner Bros., Mattel and top European Sports brands

Det er svært at sætte label på Bettina Uma Knudsen. For selvom intet menneske er en mirakelmager, så kommer Bettina meget meget tæt på. Hun er eminent i krydsfeltet mellem terapi, coaching, mentoring og handling. Bettina har - via sin værktøjskasse, sin indsigt og sit væsen - flyttet samtlige af de kolleger, som har konsulteret hende, og det uanset om casen var en livskrise, ledelses- eller karrierecoaching, identitetskrise, mangel på selvtillid eller på selvværd mm. Jeg har samarbejdet med Bettina og lifefocus i mere end 15 år - og hun har været og er fortsat mine kolleger og mig en utømmelig kilde af inspiration, indsigt og handling. Kort sagt: Bettina er fantastisk til menneskets kompleksitet! Og til at sætte handling bag ord og tanker.
Trine Søby Jacobsen, tidl. HR-chef hos Egmont, nu Trelleborg Sealing Solutions

Jeg har kendt Bettina i over 10 år, både som samarbejdspartner/konsulent i forbindelse med udvikling og coaching af ledere og ledergrupper samt som ”livline” for adskillige kolleger gennem tiden, der på den ene eller anden måde har haft ondt i livet eller kæmper med andre udfordringer af personlig og arbejdsmæssig art. De har alle såvel undervejs som efterfølgende udtrykt stor taknemmelighed og glæde over Bettinas evne til med fokus på både sind og krop at få flyttet fokus fra det, der ikke fungerer, til en (gen)opdagelse af egne kræfter og ressourcer, der sammen med nye værktøjer og kærlige puf sætter gang i den proces, der får mennesker til at se livet i et nyt perspektiv og få (gen)fundet glæden heri.  
 
Bettina er en uhyre nærværende og skarp iagttager, der med stor empati og nænsomhed opfatter andre menneskers tilstand og møder dem med stor respekt og kærlighed lige præcis der, hvor de er. Hun er helt enkelt en, der vil dig det godt. Lige meget hvem du er, hvad du laver og hvad du har været igennem. Bettina ser den enkeltes ressourcer, muligheder, kvaliteter og styrker – og tager udgangspunkt heri, når hun med både integritet og høj faglighed tager hånd om sine klienter.  
 
Man sidder med følelsen af, at Bettina har prøvet og mærket det ”hele” på sin egen krop. Kombinationen af en meget høj grad af selvindsigt, livserfaring og indlevelsesevne gør Bettina til en uhyre kompetent, ægte og ærlig terapeut/sparringspartner, som på nænsom måde formår at få fat i essensen, for på den måde at hjælpe med at finde nye veje.  
 
Personligt sætter jeg uhyre meget pris på Bettina som et hjerteligt, dejligt og givende menneske, som hele tiden viser og udforsker nye sider af sig selv, hvilket også er med til at gøre hende til et så interessant og energi-givende bekendtskab, som hun er.
Dorthe Lundby Pedersen,  Director of European HR hos BK Ultrasound

NORDEN samarbejder i en række tilfælde med lifefocus v/Bettina Uma Knudsen, når medarbejdere har behov for coaching til at håndtere fx stress eller andre ubalancer i deres liv. Vi har altid fået utroligt positive tilbagemeldinger og oplever, at medarbejderne hurtigt bliver hjulpet til at komme videre. En del er ligefrem blevet så glade for samarbejdet, at de har valgt at fortsætte i et personligt udviklingsforløb.
Vibeke Schneidermann, Senior Vice President – HR-Direktør hos Dampskibsselskabet NORDEN A/S

heckmann aps har gennem en længere årrække samarbejdet med lifefocus v/Bettina Uma Knudsen i forbindelse med opgaver og projekter inden for HR-områderne; coaching, ledelsesrådgivning, kompetenceudvikling og karriererådgivning. Uagtet opgavens kompleksitet og omfang har Bettina altid leveret førsteklasses arbejde af meget høj kvalitet og udbytte, og vores kunder har altid været yderst tilfredse og trygge i samarbejdet. Hendes mangeårige erfaringer og professionelle tyngde i kombination med hendes vedvarende engagement, evne til at være nærværende samt altid smittende energi har vist sig at være en meget effektfuld cocktail for succes og positive resultater.
Vibeke Heckmann, Direktør i heckmann aps

Hvad er det jeg gør, hvad er det jeg vil, hvad er det egentlig, der driver mig, og hvorfor er det sådan. Alle vigtige spørgsmål at få besvaret, når man ønsker forandring i sit liv, såvel professionelt som privat.
Bettina har, som coach, været i stand til, på en engageret og konstruktiv måde, at få mig til at tænke over ”de store spørgsmål”, og med nogle få enkle modeller, har hun inspireret mig til at se anderledes på min egen verden, til at tage nye initiativer – ja til at se muligheder i stedet for begrænsninger.
Gitte Hegner, IT-procesudviklingschef hos International Post, Post Danmark A/S